avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cic si vechimea dupa noile modificari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cic si vechimea dupa noile modificari

buna ! nu am mai intrat de mult pe forum din cauza celui mic. Sunt in CIC asa ca articolul ce prezinta modificarile a fost interesant, dar am o intrebare.Eu am intrat inCIC din somaj. Sun tde profesie jurist. Pot sa beneficiez de prevederile acestor modificari sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 16 Ianuarie 2012
Despre ce modificari este vorba? ... dati-ne mai multe detalii despre nelamurirea dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic RamonaMB RamonaMB Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns. In prezent sun in concediu de ingrijire copil. Ultimul loc de munca a fost la Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc si 7 luni lucrate cotuca cotuca Am mai discutat intr-un subiect mai vechi despre somajul dupa CCC. Am revenit la munca inainte ca cel mic sa faca 2 ani deoarece am gasit post liber(lucrez in ... (vezi toată discuția)
Student, in somaj? ramiha ramiha Iata situatia fratelul meu: Este student la o facultate particulara. A lucrat timp de 1 an, iar acum 2 saptamani si-a incheiat contractul individual de ... (vezi toată discuția)