avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS pt. PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS pt. PFA

Este obligatorie contributia la CAS a unui PFA?Daca veniturile nu-mi mai permit sa sustin si aceasta contributie ma pot retrage?Multumesc:surrender:

Cel mai recent răspuns: danabucur , utilizator 16:12, 16 Ianuarie 2012
Contributia CAS este obligatorie, daca v-ati desfiintat depuneti decizia la CAS.
deci sa inteleg ca numai daca imi inchid PFA-ul pot sa renunt la contractul cu casa de pensii? In alte conditii nu se poate?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu casa de pensii pt pfa moonprincess moonprincess Buna ziua, Incepand din 2012 am un PFA si niciun alt venit. Pe PFA am avut pana acum doar pierdere, insa am demarat cateva proiecte noi si ma astept la ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)
Cumulare pensie cu venituri pfa, chirii, silvicultura cv_560206 cv_560206 In L 360/2023 art. 105 se spune ca cumularea pensiilor în sistemul public va fi posibilă cu orice alte venituri pentru care asigurarea în sistemul public de ... (vezi toată discuția)