avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model adeverinta de incetare a contractului de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model adeverinta de incetare a contractului de munca nedeterminat

Firma la care lucrez se pare ca nu mai poate sa-si urmeze cursul iar eu am fost anuntata ca .....asta e, o sa ne despartim pe criterii de imposibilitate de plata a salariului. Ok. am inteles situatia ,si intrebin ce act trebuie sa mi se dea din care sa reiasa ca a incetat contractul si daca au fost platite darile la stat in perioada in care am lucrat. Aceasta cu siguranta o voi folosi pentru dosarul de pensie. multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 16 Ianuarie 2012
Angajatorul va trebui sa va elibereze urmatoarele acte :
- adeverinta de vechime de la 01.01.2011 si pana la data incetarii raportului de munca, daca aveti carnet de munca

- adeverinta de vechime pentru intreaga perioada lucrata la acesta, daca nu aveti carnet de munca (aici adeverinta poate fi impartita in doua perioade ..pana la 01.01.2011 si se vizeaza de catre ITM si dupa 01.01.2011 vizata numai de catre angajator)

- un exemplar de pe decizia de incetare a raportului de munca

- daca c.i.m. a inceteat din motive care nu tin de persoana dvs, atunci vi se va elibera si o adeverinta pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime 2011 ContSters60781 ContSters60781 As dori sa intreb angajatorii (reprezentantii lor) ce fel de adeverinte de vechime elibereaza angajatilor a caror contracte de munca inceteaza in anul 2011 si ... (vezi toată discuția)
Demisie crysstone crysstone buna ziua in data de 30.09.2011 mi-am scris demisia in care am stipulat ca ultima zi de munca v-a fi in data de 28.10.2011. in aceas zi mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Lichidare in cursul anului 2011 P.Daniela P.Daniela Buna ziua! In conditiile actuale, in care ITM-ul nu mai completeaza carnetele de munca incepand cu 1.01.2011, am rugamintea sa ma lamuriti ce documente ... (vezi toată discuția)