avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata sulta

Buna ziua,
in urma unei decizii definitive si irevocabile va trebui sa platesc o suma de bani.Care este intervalul de timp stabilit de lege in care va trebui sa platesc aceasta suma pentru a nu mai fi nevoie sa se ajunga la executor?
Cel mai recent răspuns: annaon , utilizator 18:26, 16 Ianuarie 2012
depinde de suma si de hotarare, de regula termenul pt executare este de 3 ani
multumesc pt raspuns. Suma nu este mare, 1000 lei. si intrebarea mea era care este termenul legal in care pot trimite aceasta suma??? Si cum creditorul meu este un mare smecher poate sa faca cerere de incuviintare silita si la numai o zi de la data la care decizia a ramas definitiva si irevocabila...( am avut un caz anterior)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul prescriere executare silita florina70_c florina70_c Buna ziua! Va adresez rugamintea de a ma ajuta si sprijini in urmatoarea problema - [b]daca s-a prescris sau nu termenul de executare silita a unui titlu ... (vezi toată discuția)
Terrmen executare silita? IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI buna ziua imi poate spune cineva, va rog, care este intervalul de timp dintre emiterea unei sentinte civile definitiva si irevocabila si momentul in care pot ... (vezi toată discuția)
Executare silita bcory bcory Momentul de timp la care o hotarare judecatoreasca devine executorie este dat de momentul in care hotararea a devenit definitiva. (ulterior, ea a devenit si ... (vezi toată discuția)