avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... REGISTRE PFA NORMA DE VENIT
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

REGISTRE PFA NORMA DE VENIT

Pentru pfa la norma de venit,neplatitoare de tva ,prestari servicii cosmetice,ce registre trebuie completate? pentru completarea decl.392b ce registru trebuie sa am completat?
Cel mai recent răspuns: carmolau , utilizator 21:34, 16 Ianuarie 2012
Jurnal de vanzari si jurnal de cumparari.
Incepand cu anul 2012 aveti obligatia de a conduce si Registrul jurnal de incasari si plati, doar partea care se refera la incasari (modificare adusa Codului fiscal prin oug 125/2011)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-prestari servicii...cosmetica suciugeorgeta suciugeorgeta Sunt pfa,norma de venit,neplatitor de tva . Pentru anul 2011 trebuie sa am completat jurnal de incasari si plati sau jurnal de vanzari si cumparari pentru a ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit,neplatitor de tva,ce registre imi trebuie??? suciugeorgeta suciugeorgeta Mi-am facut un Pfa cod 9602,servicii de cosmetica,am optat pentru norma de venit,neplatitor de tva , ce registre trebuie sa completez?? Am luat si casa de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Tessy Tessy As dori sa ma lamuriti cum se completeaza declaratia 392B in cazul urmator: - PFA neplatitor de TVA, cu obiect de activitate comert, care nu vinde nimic pe ... (vezi toată discuția)