Buna seara,
va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns, la situatia urmatoare:
sunt in plin proces de partaj deschis de fostul sot, tatal copilului, dupa 9 ani.Noi poua locuim in apartamentul partajabi
Acum, eu de 2 luni, sunt somer , copilul este clasa a XIIa si urmeaza firesc, facultatea.
Intrebarea mea este, dupa proces, pot achita sulta in rate, considerand cele mentionate mai sus?(somer, copil in intretinere-desi are 19 ani , este in proces de prelungire a pensiei de intretinere, pe perioada studiilor)
Va multumesc foarte mult pentru timpul D-vs.
Daca nu va pasuieste fostul sot, nu veti putea plati in rate. Posibil sa obtineti in instanta un termen de cateva luni, apoi sa ajungeti sa fiti executata silit. Daca stiti ca nu puteti plati sulta si fostul nu e deloc intelegator, poate ar fi bine sa va ganditi ori sa va dea el sult, ori sa-l vindeti impreuna si sa luati ceva mai mic
Multumesc, nu se pune problema de intelegere din moment ce din 2002 de la divort nu a vazut copilul niciodata. Nu doreste nici sa-mi achite el sulta .N-as fi vrut nici sa vand pentru ca jumatatea nu-mi ajunge de nimic altceva iar copilul trebuie sa aiba unde locui. Am crezut ca avand copilul in intretinere si pentru ca nu am un loc de munca, exista o lege, ceva care sa-mi dea posibilitatea sa achit in rate.
Multumesc oricum pentru sfat!O seara buna!
Neachitare credit
Rana
Buna ziua,
sunt divortata si in timpul casatoriei am facut contractat 3 credite la banca.
de mai bine de un an fostul sot nu prea plateste, in sensul ca ... (vezi toată discuția)