avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nerespectare termen procura notariala parasire tara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nerespectare termen procura notariala parasire tara minor

Va rog sa ma sprijiniti cu o solutie pentru urmatoarea problema.In luna octombrie 2011 am semnat o procura notariala pt parasire tara(Spania) minor impreuna cu mama acestuia pt 3 luni, valabila pana la 15 ianuarie 2012.La ultima discutie telefonica cu mama copilului, aceasta spune ca nu vine in tara la termenul stabilit. A trecut termenul trecut pe procura (15 ian) iar fetita mea nu a fost adusa in tara conform "intelegerii initiale". Mentionez ca este din copil din afara casatoriei, nu am fost niciodata casatorit cu mama lui si recent am obtinut conform noului cod al familiei hotatare judecatoreasca pt "exercitarea drepturilor parintesti de catre ambii parinti."Consider ca sunt in imposibilitatea de a imi exercita drepturile si obligatiile fata de copilasul meu si doresc o solutie pentru rezolvarea acestei probleme.De asemenea mentionez ca domiciliul mamei este in tara si nu in strainatate, acolo munceste doar actualul ei sot si stau impreuna cu chirie.Pot face o plangere la politie sau chiar in instanta pentru aducerea copilului acasa????Ce alte solutii alternative pot fi gasite pt aceasta speta??? Multumesc mult pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:49, 16 Ianuarie 2012
Adresati-va unui executor judecatoresc cu cerere de executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi părintești paul23trifan paul23trifan buna ziua,prietena mea a parasit domiciliul cu copilul minor in varsta de 1 an,sa intamplat in anul 2013,acum copilul are varsta de 2 ani si 6 luni.dupa ceva ... (vezi toată discuția)
Custodia unui minor TanaseAndreea TanaseAndreea daca in spania mi se da sentinta ca am ¨patria potestad¨¨in romania este recunoscuta??nici nu stiu cum sa ma explic eu vreau drepturile asupra copilului ... (vezi toată discuția)
Parintii mei divorteaza la notar. ei sunt separati de multi ani ... Luca Catalina Denisa Luca Catalina Denisa Parintii mei divorteaza la notar. Ei sunt separati de multi ani insa de abia acum au hotarat sa faca acest pas la initiativa tatalui meu. Mama mea vrea sa aiba ... (vezi toată discuția)