Va rog sa ma sprijiniti cu o solutie pentru urmatoarea problema.In luna octombrie 2011 am semnat o procura notariala pt parasire tara(Spania) minor impreuna cu mama acestuia pt 3 luni, valabila pana la 15 ianuarie 2012.La ultima discutie telefonica cu mama copilului, aceasta spune ca nu vine in tara la termenul stabilit. A trecut termenul trecut pe procura (15 ian) iar fetita mea nu a fost adusa in tara conform "intelegerii initiale". Mentionez ca este din copil din afara casatoriei, nu am fost niciodata casatorit cu mama lui si recent am obtinut conform noului cod al familiei hotatare judecatoreasca pt "exercitarea drepturilor parintesti de catre ambii parinti."Consider ca sunt in imposibilitatea de a imi exercita drepturile si obligatiile fata de copilasul meu si doresc o solutie pentru rezolvarea acestei probleme.De asemenea mentionez ca domiciliul mamei este in tara si nu in strainatate, acolo munceste doar actualul ei sot si stau impreuna cu chirie.Pot face o plangere la politie sau chiar in instanta pentru aducerea copilului acasa????Ce alte solutii alternative pot fi gasite pt aceasta speta??? Multumesc mult pentru ajutor