avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu medical

Cum se stabileste baza de calcul pentru un angajat care lucreaza cu 8 ore la un angajator si aduce in completare adeverinta cu veniturile brute de la alt angajator unde a avut un contract de munca cu 3 ore. Se asimileaza cele 2 venituri brute unde se suprapun perioadele? Mentionez ca unul dintre contracte (cel cu 3 ore) a incetat dar perioada lucrata completeaza si se suprapune cu perioada din cele 6 luni anterioare acordarii concediului medical.

Alte discuții în legătură

Concedii medicale larisaalina larisaalina Va rog mult sa ma ajutati. Am urmatoarea situatie:un angajat care a avut 10 zile lucratoare de concediu medical in luna ianuarie 2012. A fost angajatul nostru ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - pasi mihaelapintea mihaelapintea Buna ziua , As dori sa imi spuneti care sunt pasii ( ce documente ) pe care ar trebui sa ii urmez in vederea intrarii in concediu prenatal si pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua .In cazul unui salariat ce este angajat din 07.05.2014, cu 1/2 norma,la calculul concediului medical(cod 1) acordat in luna septembrie(09-18)ce ... (vezi toată discuția)