avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Condiþii necesare pentru plata - contract drepturi de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Condiþii necesare pentru plata - contract drepturi de autor

Va rog sa-mi spuneti in ce conditii o societate poate face plati pentru colaborare pe drepturi de autor. Mai exact ce ar trebui sa am la dosar in calitate de beneficiar? Drepturile de autor sunt recunoscute doar daca lucrarea este inregistrata la ORDA?
Cel mai recent răspuns: alina_cecar , utilizator 22:27, 23 Ianuarie 2012
Un contract de cesiune de drepturi de autor, cu respectarea prevederilor stipulate de legea 8/1996, legea dreptului de autor si a drepturilor conexe
adica persoana care incheie contract cu firma mea trebuie inregistrata la ORDA? altfel nu sunt recunoscute drepturile de autor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor aplicatie - prestatorul sau beneficiarul? mishhha mishhha Buna ziua! Am cateva intrebari (nedumeriri), si anume: 1.Cine detine drepturile de autor asupra unei aplicatii realizata pentru Iphone, Ipod? (firma care a ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor creatie website aTenTie aTenTie Am o firma de Webdesign, dezvoltare siteuri de internet si am facut un site pentru cineva doar sa vada daca ii place si nu am apucat sa incheiem nici un ... (vezi toată discuția)
Proiect animat, legalizare și drepturi de autor timeeab timeeab Bună seara! Am un proiect animat la care lucrez de 3 ani, iar de curând am pregătit o bandă desenată pentru lansarea lui. Tot este conceput până acum ... (vezi toată discuția)