avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Aplicarea apostilei pe paºaport
Discuție deschisă în Traduceri

Aplicarea apostilei pe paºaport

mi-a cerut cineva sa ii apostilez un pasaport stie cineva care sunt pasii?
multumesc
yvk a scris:

Cred ca solutia ar fi legalizarea unei copii a pasaportului si apostilarea copiei legalizate de catre Camera Notarilor Publici.

si eu cred, o sa ma informez si revin sa va spun ce solutie exista
Gabrielle Monique a scris:

Sunteti autorizata sa aplicati apostila unor astfel de inscrisuri?

trebuie sa fiu autorizata eu??? pai ce o aplic eu?
Eu stiu ca pasaportul si buletinul ( actele de identitate nu se apostileaza. Sunt inscrisuri sub semnatura privata.
am revenit cu solutia promisa: se face certificare de persoana la notar dupa care se merge la camera notarilor publici, am resusit sa apostilez dei un pasaport

corallia a scris:

Eu stiu ca pasaportul si buletinul ( actele de identitate nu se apostileaza. Sunt inscrisuri sub semnatura privata.

asa este, insa unele state cum este SUA se incapataneaza sa ceara acest lucru neacceptand nicio derogare de la cerintele lor
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostilare acte _Andra30 _Andra30 Buna ziua! Doresc sa plec in Germania si am o intrebare cu privire la pregatirea actelor. Diploma de bacalaureat a fost eliberata in Braila, eu aflandu-ma ... (vezi toată discuția)
Apostila pe certificatul de nastere si pe cazier alexeflorin alexeflorin Imi puteti spune si mie cum sa procedez pentru a pune apostila pe un certificat de nastere si pe cazierul judiciar . .Mentionez ca cele doua acte sint ale ... (vezi toată discuția)
Act necesar - partaj la intelegere Sorin777 Sorin777 Spuneti-mi va rog , pentru a trimite un act notarial din Spania pentru o intelegere de partaj , procura cu imputernicire , ar trebui neaparat apostila de la ... (vezi toată discuția)