avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce acuzatii mi se pot aduce?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce acuzatii mi se pot aduce?

buna ziua
am o intrebare
nu ma mai intelegeam cu sotul meu si am hotarat ca o sa ne despartim candva
intr-una din zile mi-a zis sa ies afara(locuiam cu socrii) si am incercat sa remediez situatia dar nu am reusit a doua zi mi-am facut bagajul m-a condus la masina si eu am plecat la sora mea
am vrut sa il iau si pe fiul nostru dar nu m-a lasat sa il iau
m-am inteles cu el ca sa stea fiul nostru in varsta de un an jumatate la el pana se pronunta o instanta....
acum el a tot zis sa ma intorc acasa dar eu nu vreau fiindca mi-e frica m-a amenintat cu bataia de atatea ori mi-a interzis telefon internet tot
acum m-as intoarce acasa sa imi iau actele si pe fiul nostru si sa ma intorc la adapost aici
el s-a aliat cu parintii mei ca eu nu vorbesc cu ei....si le-a dat toate detaliile de locul in care stau....
m-ar putea acuza de rapire de minori daca eu il iau pe fiul meu?

Cel mai recent răspuns: ContSters234722 , utilizator 10:17, 17 Ianuarie 2012
Neexistand o hotarare de incredintare a minorului, fie si temporara, in baza unei ordonante presedintiale, nu puteti fi acuzata de rapire a propriului copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! marieschneider marieschneider Buna!Sunt acuzatä de Ministrerul Justitiei de räpire internationalä minor. Avocatul meu m-a informat in septembrie cä celälalt proces al meu de ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj si custodia copilului vladutepes vladutepes Buna! Sunt Vlad si as vrea sa va intreb cu ce ma aleg daca divorteaza sotia mea. Suntem casatoriti de peste 2 ani si avem si un copil de 1 an si 8 luni. E ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!!! marieschneider marieschneider Buna!Sunt acuzatä de Ministrerul Justitiei de räpire internationalä minor. Avocatul meu m-a informat in septembrie cä celälalt proces al meu de ... (vezi toată discuția)