avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AVOCAT BUN
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AVOCAT BUN

Cum pot gasi urgent un avocat bun care sa-l reprezinte pe fiul meu la Curtea de Apel dupa o pronuntare de 5 ani data de TMB pentru infractiunea de trafic international de droguri?Practic i s-a facut un flagrant, de fapt un art 16 mascat. Este vorba de un tinar student care din nefericire a ajuns intr-o situatie de cosmar datorita unui'' bun prieten''.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: sorana_sabau , utilizator 16:02, 25 Ianuarie 2012
incercati aici (alegeti judetul in care locuiti si un consultant pe care il puteti contacta prin mesaj privat) :
www.avocatnet.ro/content/con...
Pentru trafic international de droguri nu este mare pedeapsa.Este insa adevarat ca exista si pedepse mai mici...
Este foarte greu de aplicat o pedeapsa cu suspendare,foarte greu,mai ales ca mai are si parchetul drept la recurs...
Cunosc caz în care pentru trafic internațional de mare risc (tot flagrant a fost si in acest caz)....s-a primit cu suspendarea executării(3 ani)...greu si doar în recurs (la Înalta Curte)...ambele instante de fond și apel au dat mai mult si cu executare...Adevarul că și mie mi se pare putin probabil, dar șanse există...
Baftă în găsirea unui avocat bun, foarte bun specializat pe penal...și s-ar putea fie la Curtea de Apel, fie la Inalta Curte sa aibe un pic de noroc și să scape cu suspendare sau in cel mai rău caz cu executare la locul de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor -noul cod penal gornea amgelica gornea amgelica SI LA APEL TIMISOARA (21/06/2010) AU DECIS : 4 ANI PT. TRAFIC DE DROGIRI 190 GR CANABIS -FLAGRANT ,.SI UN AN SPOR . Am recunoscut, am colaborat nu mi a fost ... (vezi toată discuția)
Procuratura mai poate face ceva? ruxandra42 ruxandra42 Buna seara. Ma numesc Ruxandra si intampin urmatoarea problema, mai exact nu stiu daca sa mai stau cu sufletul la gura sau sa ma bucur. Fiica mea a facut o ... (vezi toată discuția)
Infractiune de trafic droguri de risc mika1 mika1 Iubitul meu a fost retinut ieri pentru detinere de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept si trafic de droguri de risc - art. 2 alin. 1 din legea ... (vezi toată discuția)