avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nelamurire privind gestiunea marfurilor la sfarsit de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nelamurire privind gestiunea marfurilor la sfarsit de an

Buna ziua . va rog sa ma ajutati intr-o activitate comert cu ridicata ce documente trebuie intocmite la sfarsit de an in gestiune inafara de balanta, stocuri ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:55, 17 Ianuarie 2012
Faceti inventarul la marfa pe care o aveti. Completati listele de inventariere, si apoi registrul inventar. Tot acum puteti rezolva si eventualele diferente dintre stocul scriptic si cel faptic.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stocuri balanta versus realitate ana & maria ana & maria stocuri in balanta neconforme cu realitatea! am facut inventarul si am diferenta mare intre sodul din balanta si realitatea inventariata, ce sa fac? (vezi toată discuția)
Gestiune Daniel Valentin Daniel Valentin Bună ziua! In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Inventar magazin mixt mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Ce pasi trebuie urmati dupa ce s-a facut inventarul in magazin? Cum se inregistreaza, se completeaza registru-inventar? Multumesc. (vezi toată discuția)