avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... legalizarea sentintei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

legalizarea sentintei

buna ziua, tatal meu e divortat de 2 ani la ploiesti, el locuind in Tulcea. cum poate sa obtina sentinta legalizata din dosarul de divort ce s-a pronuntat la Ploiesti fara sa se deplaseze pana acolo din motive de sanatate, el avand handicap gradul I.
Cel mai recent răspuns: Iosif Balint , Avocat 14:03, 17 Ianuarie 2012
Cu o imputernicire legalizata la notar
printr-o cerere adresata instantei care a pronuntat sentinta, timbrata si trimisa prin posta, fara nicio imputernicire, asta daca are sentinta, daca nu solicita instantei sa-i elibereze o copie din dosarul cauzei, cu aratarea elementelor acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate intra in posesia unei alte hotarari judecatoresti si cum poate fi aceasta legalizata? al3xn01 al3xn01 Buna ziua, as dori sa ma ajutati si pe mine cu o mica problema.Unchiul meu din TULCEA, a divortat sotia lui de el in ploiesti , a primit hotararea de divort. ... (vezi toată discuția)
Legalizarea sentintei cmihaelagabriela cmihaelagabriela Cum pot obtine legalizarea sentuntei civile 5493/2009, eu locuind in Tulcea, si sentinta pronuntata facandu-se in Ploiesti, din motive de sanatate nu pot ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera hotararea de divort de la tribunalul din cornetu-ilfov? safta ioana safta ioana In anul 2009 luna mai ,am terminat divortul cu fostul sot ,o luna mai tarziu am primit acasa hotararea de divort definitiva si irevocabila.In aceea hotarare ... (vezi toată discuția)