avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recus taxa auto!!!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recus taxa auto!!!

buna ziua ,

am avut proces cu taxa auto si am castigat,mi-au facut recurs finantele si instanta mi a dat de doua ori amanare iar acu a repus pe rol cauza.......ce inseamna asta????pot pierde in recurs????trebuie sa mi angajez din nou avocat??va roggg
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 14:14, 17 Ianuarie 2012
exista si posibilitatea sa pierdeti in recurs
e recomandat sa va angajati avocat
Eu toate cate le-am castigat in prima instanta, le-am castigat si in recurs, parerea mea este ca nu exista riscul sa pierdeti in recurs
va multumesc pentru raspunsuri......domnule avocat aveti idee de ce mi-ar repune pe rol procesul???acu se judeca din nou la tribunal????sau judeca curtea din nou cazul pe aceleasi inscrisuri???
Recursul se va judeca la curtea de apel.
Mai mult nu pot sa va spun pentru ca nu cunosc dosarul.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2012
ContSters234567, utilizator
si eu am mai avut un proces la alta masina , tot cu taxa de poluare...si acolo la primul termen a respins recursul ...insa la masina asta nu stiu ce s -a intamplat...e alt complet:(....sper doar sa nu pierd

Alte discuții în legătură

Respingere cerere de repunere pe rol dupa suspendare.recurs sau reiterearea cererii de repunere pe rol? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ca urmare a neprezentarii partilor in instanta s-a dispus suspendarea. S-a formulat cerere de repunere pe rol si partile iarasi nu s-au prezentat, instanta ... (vezi toată discuția)
Cale de atac dupã respingerea contestaþiei în anulare marinica71 marinica71 sunt parat intrun dosar de stabilire a succesiunii la care am facut recurs.recursul a fost admis si trebuia sa primesc citatie de la curtea de apel(unde se ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare nickyxcx nickyxcx Ajutati-ma si pe mine cu urmatoarea problema: Am parcurs pasii cu actiunea in judecata pentru restituirea sumei din taxa de poluare, iar Judecatoria Tg-Jiu ... (vezi toată discuția)