avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare

Ajutati-ma si pe mine cu urmatoarea problema:
Am parcurs pasii cu actiunea in judecata pentru restituirea sumei din taxa de poluare, iar Judecatoria Tg-Jiu mi-a dat castig, dar au facut recurs la Curtea de Apel Craiova unde actiunea s-a suspendat. Ce trebuie sa fac in continuare pentru a recupera taxa de poluare?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Istvan Dalyay , Avocat 22:25, 12 Iunie 2011
cereti repunerea pe rol a cauzei. trimiteti cererea prin posta sau fax...
prin cererea de repunere pe rol sa solicitati si judecarea cauzei in lipsa. Altfel se suspenda cauza din nou!
Ultima modificare: Duminică, 12 Iunie 2011
Istvan Dalyay, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cauza - la apel drragosd drragosd Buna ziua , in urma unei contastatii la executare, castigata in prima instanta, unul dintre parati a facut apel( la tribunal). la apel nu s-a prezentat nici ... (vezi toată discuția)
Destituire, cum procedez în continuare? miturusanda miturusanda Am fost destituit de la ITM Gorj.Am atacat in instanta decizia de destituire:am cerut suspendarea ei pana la judecarea pe fond si in acelasi timp am cerut si ... (vezi toată discuția)
Suspendarea apelului cu termen de recurs alinaopry alinaopry Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Curtea de Apel Craiova a dispus suspendarea judecarii apelului declar de mine impotriva AJOFM ... (vezi toată discuția)