Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:
Curtea de Apel Craiova a dispus suspendarea judecarii apelului declar de mine impotriva AJOFM cu obligatia de a face, avand drept de recurs pe toata perioada suspendarii - conform art 411 al.1, pct 2- lipsa partilor.
Intrebarile mele sunt:
1. Trebuie sa fac recurs sau se poate face vreo cerere pentru rejudecare? Ma puteti ajuta cu vreun model pentru ca nu stiu cum sa formulez recursul/cererea, cum s-o motivez.
2. Se achita vreo taxa de timbru? Care este valoarea?
3. Cum pot afla durata suspendarii?
Va multumesc.
alina.opry@yahoo.com
Fiindca s-a dispus suspendarea judecarii cauzei pentru lipsa partilor, puteti formula cerere de repunere pe rol. Taxa de timbru e de jumatate din taxa de timbru achitata pentru actiune. Pentru a nu se mai suspenda dosarul solicitati judecarea cauzei si in lipsa partilor.
Model nu am disponibil sa va furnizez, din pacate, dar sigur gasiti un coleg pe forum care sa aiba. Oricum, trebuie furnizate si niste date suplimentare, nr. dosar, incheierea prin care s-a dispus suspendarea. E usor de formulat.
Buna ziua,
Pana acum nu s-a platit nicio taxa de timbru, judecarea in prima instanta a fost de Tribunalul Tgjiu parata fiind Agenția Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, si nu mi-a fost pus in vedere achitarea vreunei taxe.... de aceea am intrebat.