avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reziliere contract de agent de asigurari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reziliere contract de agent de asigurari

Am incheiat un contract de agent de asigurari cu o societate de brokeraj in sept. 2011. In urma acestuia am obtinut de la finante un certificat fiscal. Apoi societatea trebuia sa-mi inregistreze contractul si sa-mi puna la dispozitie documentele pentru a putea incheia asigurari lucru care nu s-a mai intamplat. Pentru a anula acel certificat fiscal de la finante am nevoie de o adeverinta ca acel contract nu s-a inregistrat. Am contactat societatea si ei spun ca o sa-mi trimita acel document dar nu am primit nimic. Cum as putea anula acel certificat fiscal pentru a nu mai aparea la finante cu el ? Mentionez ca nu am incheiat nici o polita de asigurare pentru societate iar o copie a contractului semnata si stampilata este la mine !

Alte discuții în legătură

Conditiile de a deveni agent de asigurare persoana fizica legat de un broker. nicolas1967 nicolas1967 Buna ziua, as dori sa aflu urmatoarea informatie, in conditiile legii fiscale din anul 2009: - O societate de intermediere in asigurari ce are incheiat un ... (vezi toată discuția)
Asistent broker in asigurari sebirelli sebirelli Buna ziua. Vreau sa devin asistent broker in asigurari. Am ceva experienta ca agent. Va rog sa-mi recomandati cu ce societate broker sa colaborez si cu care nu ... (vezi toată discuția)
Intermediar in asigurari OanaBocancea OanaBocancea Buna ziua, Dorim sa devenim intermediari in asigurari si am inteles ca ne trebuie sa fim inregistrati in RAJ (coduri 6621 si 6622)? Nu stiu exact despre ce ... (vezi toată discuția)