avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cit dureaza editarea unei decizii judecatorilor?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cit dureaza editarea unei decizii judecatorilor?

am avut un proces cu fostul angajator si de aproape 2 luni astept sa se redacteze decizia luata de instanta,de ce dureaza asa de mult o simpla redactare?
Redactarea unei decizii poate fi intarziata de volumul mare de activitate al unui judecator.
Puteti sa incercati sa faceti o cerere pentru a solicita redactarea cu prioritate a cererii dumneavoastra desi e posibil sa nu aiba vreun efect.
Dar nu va costa nimic, decat poate un drum la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintare minor felicia taranu felicia taranu va rog sa ma ajutati.sant in proces cu fostul meu sot pentru reincredintarea copilului.fetita are 15 ani.cand am divortat a fost o asa zisa intelegere sa ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre necomunicatã.de ce suntem pusi pe drumuri ? Statescu Statescu Buna seara! Am la judec.sect. 5 Buc. o hotarare in penal (art.278,ind.1) favorabila. Pronuntarea a fost la data de 3 apr.2013. Am asteptat sa mi se comunice ... (vezi toată discuția)
Motivarea deciziei pronuntata in recurs de catre iccj. timp ContSters40598 ContSters40598 Rog pe cei care au avut recent dosare la ICCJ, sectia penala, sa imi spuna ca perioada de timp, cat dureaza motivarea unei decizii pronuntata de preainalta ... (vezi toată discuția)