avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua,

Tatal meu impreuna cu fratele lui(singurul lui frate)au facut succesiunea dupa ce a decedat bunica,dar dupa bunicul meu nu au mai facut succesiune intelegandu-se pe cale amiabila ,tatal meu la despagubit cu o suma de bani pe unchiul meu pentru partea acestuia din casa+terenul aferent acesteia dar fara sa faca un act intre ei,intelegerea a fost doar verbala.Tatal meu a decedat in urma cu 5 saptamani,intrebarea mea este care ar fi pasi de urmat ? Presupun ca trebuie facuta succesiunea dupa bunicul meu apoi dupa tatal meu iar unchiul meu ar trebui sa ne cedeze noua partea lui,dar care sunt pasi legali de urmat?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 15:54, 17 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
trebuie dezbatuta succesiunea dupa bunicul apoi dupa tatal dvs. Dezbateti succesiunea la notarul de pe raza judecatoriei unde tatal dvs a avut ultimul domiciliu. Acea intelegere verbala nu are nicio semnificatie juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as dori sa fac taxa de succesiune dupa bunica care ... CLAUDIA GRIGORE CLAUDIA GRIGORE Bună ziua ,as dori sa fac taxa de succesiune dupa bunica care a avut 4 copii ,3 au murit, dintre care și tatăl meu,unchiul care trăiește nu vrea nimic din ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei Olteanu Aura Olteanu Aura Buna ziua!Am nevoie de sfatul dvs in legatura cu cererea unor drepturi. Tatal meu este mort de 7 ani, iar bunicii din partea lui la fel.Fratele tatalui ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici. 2 din 6 copii ai acestora sunt decedati Ica23 Ica23 Buna seara. Am cateva nelamuriri legate de o succesiune ce dorim sa o dezbatem. Parintilor mei le-a ramas “mostenire” (buncii au impartit tot ce aveau in ... (vezi toată discuția)