avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită urgent!!!!-blocare cont indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Executare silită

urgent!!!!-blocare cont indemnizatie crestere copil

buna ziua.am si eu o intrebare:primesc indemnizatie de cresterea copilului si am primit de la fisc cum k am de platit cheltuieli judiciare dupa ce am terminat un proces.dar mi s a oprit acea suma din indemnizatie.au dreptul sa mi intre in contul bancar si sa retraga suma?va multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:29, 18 Ianuarie 2012
Puteti promova contestatie la executare daca mai sunteti in termen. Indemnizatia pentru cresterea copilului nu poate fi urmarita pentru niciun fel de datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rețineri indemnizație Miki1988 Miki1988 Buna ziua , am nevoie sa ma lămuriri intr-o problema se pot pune propriri pe indemnizație de creștere a copilului dacă am datorie la banca ?Am primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit din 2008 ciprianbc ciprianbc Buna seara! In 2008 am contractat un credit de la cetelem in valoare de 5745 de lei! Am platit 1 an de zile si nu am mai putut plati, din 2009 septembrie si ... (vezi toată discuția)
Poprire indemnizatie crestere copil plasttech plasttech Buna ziua Intrucat nu am mai platit rata la o banca am primit de la un executor judecatoresc cererea de poprire pt toate conturile mele. Eu nu am decat unul ... (vezi toată discuția)