avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua - cerere de divort si custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua - cerere de divort si custodie copil

am o problema si sper sa ma ajute cineva....Sora mea in varsta de 26 de ani are un copil de 4 ani si tatal copilului la parasit cand avea 1 an si 4 luni. Dupa aproape 3 ani tatal copilului a bagat tocmai acum cerere de divort si cere custodia copilului si pensie alimentara 25% din salariu, in acesti 3 ani tatal nu si-a vizitat copilul. Imi puteti spune daca ar avea sanse mari sa castige custodia copilului? care ar fi situatiile in care mama ar pierde custodia?
Cel mai recent răspuns: MIV , utilizator 22:15, 17 Ianuarie 2012
Slabe sanse sa obtina custodia ...
Mama ar trebui sa fie drogata cu acte in regula...sau alte cazuri extreme...consultati un avocat ...cea mai buna solutie... din ce localitate sunteti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului + divort Rox. Rox. Bună ziua! Urmează să divorțez de soțul meu. In cazul in care fiecare dintre noi vrea sa aibă custodia copilului, dar nu comuna, actele de divorț se ... (vezi toată discuția)
Sanse custodie unica maripirvu maripirvu Buna seara! Va rog sa-mi spuneti ce sanse mai are o mama sa primeasca, custodia unica a unui copil de 2 ani, tinand cont ca tatal acestuia nu a contribuit cu ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva celentana celentana Buna! Sunt o mamica a unui baietel de 7 luni pe care l-am nascut in Spania la dorinta sotului, pe asig lui de sanatate.Cand am implinit 40 zile de la nastere, ... (vezi toată discuția)