avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Societate recuperari creante - camatari
Discuție deschisă în Executare silită

Societate recuperari creante - camatari

Buna seara!
As dori sa stiu : am intarziat cu plata la euroline, intre timp am fost in spital si domnii disperati ca nu dadeau de mine, ce credeti ca au facut?#-o au sunat la un vecin si au indrugat verzi si uscate: ca am ramas in urma cu plata, ca am mari probleme la ei...etc. Aceste date nu sunt confidentiale< traim in jungla oare? au ei acest drept> Au cautat probabil in evidentele lor cine din blocul meu mai are imprumut la ei si...haide sa spunem tot. RUSINE.
Multumesc
Stii ce imi par? niste disperati,
cred ca nu au prea multe temeiuri legale pe baza carora ar putea castiga un proces
si de asta trec la masuri mai putin ortodoxe, sunat prin vecini, vizite inoportune pe la usa a recuperatorilor.
pare o firma de camatari de ultima speta
incep sa cred ca daca nu i-am mai plati
nu au chiar nimic ce sa ne faca!
poate de asta ne preseaza....ne ameninta......de frica, omul plateste...
ar fi de ajuns sa trimita un ordin judecatoresc cu posta recomandata.....cu semnatura de primire....
de ce nu o fac?????????????????????
Hm...ce sa zic?Neplata nu cred ca e solutie!
Asa credeam si eu, asa am si facut, de fapt!Lla un moment dat le stiam toate telefoanele de pe care ma sunau si nu le raspundeam.
Problema e ca s-au acumulat sume f mari (mult mai mari decat ceditul pe care l-am luat..) prin nu stiu ce penalitati si comisioane... si nu e prea confortabil.
A!Si, in plus, am fost raportat la biroul de credit.
Deci...
daca se ajunge la executare silita dvs vi se vor imputa si cheltuielile de executare si onorariul...nu doriti sa ajungeti pana acolo
Sigur sumele sunt mult mai mari, cred ca dobanzile penalizatoare sunt pe masura. Poate o reesalonare ar fi o solutie, sau neplata sau nerecunoasterea datoriei 3 ani- temenul in care creanta o sa se prescrie, desi este foarte greu de crezut ca nu vor incepe executarea silita.
Acele persoane care va tot cauta probabil ca sunt platite in functie de ceea ce recupereaza si atunci este explicabila atitudinea.
am observat foarte multa lume care se plange de aceasta firma si mai ales ca valoarea penalizarilor este mai mare decat creditul initial dar nimeni nu pune un contract aici pe forum ca juristii prezenti pe acest forum sa dea un raspuns in cunostinta de cauza poate ca ar mai fi vre-o solutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita emilio77 emilio77 Buna , cum se poate ataca o executare silita ,ca si pasi juridici precizez ca eu nu mai am documentele prin care am luat ceva produse din Altex in 2005 prin ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita roberth roberth Buna ziua, m-am tot uitat pe forum dar nu am gasit exact ceea ce ma intereseaza. Am contractat in 2008 un imprumut de refinantare de 54 000 lei la o banca. Am ... (vezi toată discuția)
Societate - credit de consum DLZ DLZ Am nevoie de ajutor.Sotul meu a cumparat in urma cu cativa ani un cazan de incalzire centrala printr-o soc.financiara. Acum 2 ani, sotul meu a decedat.Stiam de ... (vezi toată discuția)