Buna ,
cum se poate ataca o executare silita ,ca si pasi juridici precizez ca eu nu mai am documentele prin care am luat ceva produse din Altex in 2005 prin card Euroline ,dupa cunostintele mele au fost achitate dar am primit o executare pentru o suma enorma.Le-am solicitat lor documentele :cererea conditiile si istoricul platilor dar cu toate insistentele mele omit sa mi le trimita.Ce soluti legale am deoarece din 1700 lei la care am platit rate ei imi executa acum 8600lei,enorm se poate asa ceva?
daca imprumutul a fost luat in anul 2005, a intervenit de mult prescriptia, probabil ca din acest motiv se eschiveaza in a va comunica niste date...nu cred ca au ajuns cu recuperarea acestei creante la executor....cu siguranta sunt niste notificari care emana de la vreo firma de recuperari creante...v-as sfatui sa le raspundeti de aceasta maniera...daca evident este vorba despre un imprumut contractat in anul 2005...din cate stiu, euroline are niste carduri de credit pe piata, daca persona plateste rata la timp, e ok...daca inregistreaza intarzieri la plata, penalitatea este excesiv de mare...dati-mi mai multe date despre problema dvs.
Aveti dreptate este vorba de un card la care s-a facut o cerere de credit ,s-a semnat niste conditi si cam atat.Eu le-am solicitat conditiile (cererea o am atasata la executare)si istoricul platilor deoarece eu am platit ratele la ei dar vad ca nu mi le trimit.Este o setinta judecatoreasca data de tribunal in decembrie 2012 dar nu inteleg de ce doar acum au luat masuri eu primid executarea si proprirea in octombrie 2014,mai exact a fost trimisa de catre executor pe 6.10.2014 si primita de mine pe 14.10.2014,setinta judecatoreasca a fost data in 2012.Nici nu stiu ce ar trebui sa fac.
faceti contestatie la executare silita pentru motivul ca nu va pot fi poprite veniturile din indemnizatia pentru cresterea copilului si cereti suspendarea executarii silite....dar aveti grija sa depuneti contestatia in termen.
Executor bancar
andac
Am facut o cerere de reesalonare a intregii sume,am primit raspuns telefonic sa depun 10% din suma ca sa se poata face reesalonarea,insa in ce conditii nu ... (vezi toată discuția)