avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme executare silita din cauza unui card
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme executare silita din cauza unui card

Am avut un acredit pentru bunuri de conum de la Altex si mi s-a dat si un card euroline de pe care am scos 150 lei. Contractul a fost facut in 2005, dar nu am putut respecta data platilor, adica au mai fost intarzieri de plata. Din august 2011 nu am mai facut nici o plata si in aprilie 2013 am primit sentinta de executare silita. Am facut contestatie la executare. Cum pot sa ma apar? Ce lege sau procedura juridica pot sa invoc pentru a denuta abuzul celor de la IFN-ul care a preluuat euroline, deoarece suma platita de mine depaseste de peste 5 ori valoarea creditului si ei mai cer inca pe atat?

Alte discuții în legătură

Executare silita emilio77 emilio77 Buna , cum se poate ataca o executare silita ,ca si pasi juridici precizez ca eu nu mai am documentele prin care am luat ceva produse din Altex in 2005 prin ... (vezi toată discuția)
Proprire pe salariu smihaelasimona smihaelasimona Buna ziua, In urma cu 8 ani am facut credit cu buletinul la altex prin banca efg retail servise s.a,euroline,am platit o perioada buna ratele la un ... (vezi toată discuția)
Nulitatea absoluta a unui contract Andrei1313 Andrei1313 buna ziua, pe scurt problema ridicata de mine : in 2006 am achizitionat un produs electronic de la magazinul altex , iar acestia mi-au spus ca pt a ... (vezi toată discuția)