avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu pentru cresterea copilului

Buna! Am si eu o dilema: concediul pentru cresterea copilului se mai acorda in situatia in care ambii parinti lucreaza (mama reluandu-si activitatea mai repede), iar dupa un timp unul dintre parintii (tata) vrea sa intre in concediu pentru cresterea copilului? :-/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:20, 23 Octombrie 2008
Da, tatal poate intra el in CIC. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului??? ankalaura85 ankalaura85 In temeiul OUG 148/2005 beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani oricare dintre parintii copilului.Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Zile libere pentru tata wbo88 wbo88 Buna ziua, Situatia sta in felul urmator: Momentan ambii parinti lucreaza, mama urmeaza sa intre in concediu de risc maternal, apoi concediu prenatal, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tata crisdarie crisdarie Buna ziua, Din OUG 111/2010 eu inteleg ca daca mama solicita CIC de 2 ani, tatal poate beneficia si el de [b]cel putin[/b] 1 luna din aceasta perioada. In ... (vezi toată discuția)