Am hotarire jud prin care o societate in lichidare imi este datoare cu drepturi salariale reactualizate cu indicele de inflatie.Primul si al doilea lichidator ma prind in tabelul preliminar al creditorilor cu suma reactualizata.Intre timp se schimba lichidatorul si acesta cind face alt tabelul preliminar,nu ma prinde cu reactualizarea sumei(cred ca din rea vointa). Fac contestatie,si acum ma judec pe contestatie.Eu consider ca nu trebuia sa ajung la contestatie,lichidatorul cred ,era dator sa stie de hotarirea mea jud(definitiva irevocabila executorie),mai ales ca ceilalti lichidatori stiau.Intrebarea mea este : daca fac plingere penala mai este nevoie sa astept judecarea contestatiei?
Va multumesc pt sfat.As vrea sa ocolesc jud sindic pt ca m-am adresat lui cu contestatie la tabelul preliminar.In instanta a spus lichidatorului sa respecte hotarirea judecatoreasca,dar hotarirea luata a fost de respingerea contestatiei ca fiind tardiva.Eu ce sa mai inteleg.Si de aceea as dorii sa ma adresez in penal,si intrebarea mea era daca am sanse sa-l oblige pe lichidator sa aplice hotarirea judecatoreasca pe care o detin.
Buna seara.
Dar,sub ce pretext au fost schimbati celalti 2 lichidatori ,de s-a ajuns deja la al treilea lichidator pentru un dosar de insolventa ?
Marius Bote .
Pt d-nul Bote. Schimbarea unui lichidatorilor a avut loc la solicitarea presedintelui societatii aflata in lichidare.El declarindu-se nemultumit de activitatea acestora in procesul de recuperare a creantelor ce apartineau societatii.Iar alti 2 lichidatori (caci de fapt actualul este al 4-lea) paremise ca s-au retras reclamind ca nu le-au fost puse la dispozitie actele societatii.necesare procesu.
Plan de distributie
MIXAM
Daca pe rolul instantei se afla o contestatie la tabelul definitiv de creante asupra careia nu s-a pronuntat instanta, este posibila distributia de catre ... (vezi toată discuția)