avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii drepturi necuvenite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

drepturi necuvenite

In iunie 2010 a fost un reprezentant al Curtii de conturi la Primaria de care apartinea unitatea noastra si a verificat perioada 2008-2009. In martie 2010 unitatea noastra a devenit unitate cu personalitate juridica, depinzand de Primarie din punct de vedere financiar.
Reprezentantul Curtii de conturi a dispus imputarea unor sume se bani ( pe care d-lui le considera necuvenite ), mai multor angajati de la unitatea noastra. Ce se intampla daca acestia nu se platesc aceste sume ?
Este posibil sa le plateasca manegerul unitatii din salariul sau ?
Cel mai recent răspuns: Andreea-Ionescu , utilizator 19:52, 17 Ianuarie 2012
Poate va ajuta si aceasta discutie:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedeclarare si neplata fond handicap - institutie publica ramada01 ramada01 Buna ziua! Lucrez in cadrul unei scoli generale si din anul 2008 pana in anul 2013 nu am depus declaratia 100 pentru fondul de handicap. Mentionez ca nici nu ... (vezi toată discuția)
Cnas pentru cetatenii romani cu domiciliul in strainatate lilidi71 lilidi71 Locuiesc in Statele Unite din Februarie 2008. Am intrat cu viza de turist, m-am casatorit in Iunie 2008 si am obtinut rezidenta permanenta in Aprilie 2009. Am ... (vezi toată discuția)
Decizie imputare pitorac pitorac Institutia la care lucrez,in urma unui control al Curtii de conturi, a emis o decizie de imputare mai multor functionari din institutie. Care este primul pas ... (vezi toată discuția)