avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un patron poate sa inchida cartea de munca fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un patron poate sa inchida cartea de munca fara semnatura mea pe cerere

lucrez la o societate de constructi din aprilie 2011 in noiembrie 2011 contractul a fost inchis fara ca eu sa stiu cand am cerut explicati mi sa spus ca exista o cerere de incheiere a contractului dar eu nu am semnat niciuna nici macar un stat de plata culmea ironiei este ca eu am lucrat si lucrez in prezent la aceasta firma si caut un raspuns la problema mea contractul a fost pe 4 ore incheiat pe perioada determinata pe 3 luni dar din iunie de la expirarea lui patronul mia spus ca imi incheie altul pe perioada nedeterminata contabila firmei cand am intrebato mia ras in nas si a zis ca pe ea nu o intereseaza can am spus ca fac plangere la itm
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:09, 17 Ianuarie 2012
Contractul de munca pe perioada determinata inceteaza la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat. El poate fi prelungit cu acordul partilor prin incheierea unui act aditional.
Tot prin acord intre parti si act aditionala se poate schimba natura contractului din durata determinata in durata nedeterminata.
Trebuia sa va sesizati la expirarea contractului sau in urmatoarele zile ca nu ati incheiat un act aditional.
Se pare ca ati lucrat "la negru".
Sesizati ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional prelungire cim Tania  D Tania D daca contractul este din 15.06.2010 pana in 15.09.2010 prelungirea se face incepand din 16.09.2010 sau din 15.09.2010? este interpretabil dar cum este corect? (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata MIRELAIONICA MIRELAIONICA Am un salariat care a avut contract pe perioada determinata cu 4 ore/zi pana pe data de 08.08.2011, administratorul vrea sa modifice contractul in perioada ... (vezi toată discuția)
Cim intrerupt sau nu? silvia99 silvia99 buna dimineata! daca un angajat are contract pe determinata intre 28.05 - 31.08.2011 si apoi act aditional prin care se stipuleaza trecerea pe perioada ... (vezi toată discuția)