avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA cu impozitare reala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA cu impozitare reala

Am un PFA cu impozitare reală din iunie 2011. Am plătit Impozt conform cu declaraţia de venit estimat pe 15 iunie, 15 septembrie şi15 decembrie 2011
. Cum procedez mai departe? Când depun următoarea declaraţie 220 şi cum prezint bilanţul contabil pentru perioada iunie 2011 martie 2012?
Cel mai recent răspuns: MIV , utilizator 21:56, 17 Ianuarie 2012
Declaratia estimativa pe 2012 trebuie depusa pana in 31 ianuarie 2012.
PFA -urile conduc contabilitatea in partida simpla deci nu au nici balanta contabila si cu atat mai putin bilant contabil.
Pentru definitivarea situatiei anului 2011 veti depune pana in 25 mai 2012 declaratia 200 privind veniturile realizate pe 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220-privind venitul estimat diana20 diana20 Buna ziua, am un PFA prin care imi desfasor activitatea de Taximetrist. Functionez din 2003, iar pana acum am platit impozitul forfetar.Acum 2 saptamani mi s-a ... (vezi toată discuția)
Somatie+titlu executor iulia_is iulia_is Buna ziua, am primit azi o somatie si un titlu executor referitor la impozitul pe venitul realizat din activitati independente , iar la \"Termenul legal de ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata vs srl (avantaje / dezavantaje) ionelbarus ionelbarus care sunt avantajele si care sunt dezavantajele desfasurarii unei activitati pe \" Persoana Fizica Autorizata\"? dar pe \"Societate Comerciala\"? (vezi toată discuția)