avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Nelamurire cu privire la un pfa platitor de tva si ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Nelamurire cu privire la un pfa platitor de tva si facturi fara tva

Buna seara,

Doresc sa supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: o persoana fizica autorizata a considerat din neatentie ca nu este platitoare de tva si drept urmare facturiele folosite si facturile emise au fost fara tva. Persoana in cauza a realizat acest lucru dupa 2 ani de activitate pe pfa.

Ce se poate face pentru a remedia situatia?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Psyche , utilizator 17:03, 18 Ianuarie 2012
Sunteti sigur ca sunteti platitor de tva? Ati optat dvs la infintare???? Sau ati depasit plafonul de tva 35000 euro? Sau achizitii intracomunitare?
Da, am verificat cererea de inregistrare la RC.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa la norma, servicii intracomunitare, tva nikolen nikolen Buna ziua, Lucrez in IT ca programator. Am un PFA la norma de venit si un contract de prestari servicii cu o firma din UE. Serviciile le prestez in ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit, intracomunitar, declaratii robilix robilix buna ziua am un pfa cu norma de venit, neplatitor de tva deoarece prestez servicii si in tarile UE am depus cererea pentru cif de tva, eu ramanand ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva - cum deduc achizitii intracomunitare sub 10.000 eur andracuamic andracuamic Buna ziua! Am mai cautat pe forum despre aceasta dilema, insa am o intrebare specifica si m-ar ajuta sa aflu cum procedeaza altii. Am inteles ca desi nu ... (vezi toată discuția)