avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce e de facut cu copilul dupa un Divort Amiabil la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce e de facut cu copilul dupa un Divort Amiabil la Notar

Am Cazut de comun accord sa ne despartim la Notar amiabil copilul in varsta de 8 ani ramanand la mama insa mi-am dat seama ca nu are o situatie de crestere si educatie chear asa roz ptr binele copilului ex: un salariu de 7 mil al fostei sotii plus alocatia care o platesc eu de 20 mil stabilita acestea 2 locuiesc intr-o camera care i-a acordato parintii in urma divortului ,mentionez caci in casa parintilor compusa din 3 camere,2 bucatari si o baie locuiesc 2 fam.si anume parintii fostei sotii,fratele ,sotia fratelui si copilul acestora si acum locuieste si sotia cu copilul de in total 5 majori si 2 minori in 3 camere . Cu stima
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:38, 18 Ianuarie 2012
Daca in situatia actuala copilul nu are toate conditiile pentru o crestere, supraveghere si educatie corespunzatoare puteti face o cerere de reincredintare a minorului.
Pentru ca cererea sa fie admisa trebuie ca imprejurarile care au stat la baza incredintarii minorului sa se fi schimbat substantial iar dvs. trebuie sa probati in instanta faptul ca este in interesul copilului ca sa fie crescut si educat de dvs.
Consultati un avocat ca sa stiti dupa ce studiaza cazul dvs. ce sanse aveti.
ms de sfat dar facand dovada ca sunt detinatorul unei garsoniere confort 1 sporit,un salariu garantat, ce sanse am de reusita?
O grasoniera, chiar si confort 1, inseamna tot o camera si o bucatarie si o baie. Practic ar fi doua persoane intr-o camera, exact siatuatia in care se afla copilul acum. Inainte de a va desprti, ce conditii avea copilul? Avea camera lui separata sau ati locuit toti trei in aceasta garsoniera? Daca ati stat tot in garsoniera, se poate considera ca minorul are conditii mai bune acum, doar stau doua persoane intr-o camera, nu trei.
Fara suparare, mai bine va concentrati pe greselile de scriere si exprimare ale dv (,,chear'' se scrie corect ,,chiar'', nu cunoasteti pluralul articulat al substantivelor, semne de punctutatie, etc si nu puteti da vina pe calculator pentru aceste greseli; daca mai si vorbiti dupa cum scrieti.....). Vreti ca acel copil sa fie educat cu astfel de lacune?
Domnule, depinde de situatia concreta existenta la data cand ati divortat amiabil, care erau conditiile, unde s-a facut ancheta sociala. Daca doar v-ati razgandit, nu prea vad sanse.
Daca exista motive serioase, e de discutat cu un avocat atunci.

Va rog nu mai incepeti atatea subiecte pentru problema dv., puteti pune toate intrebarile legate de acest lucru intr-un singur subiect. Multumesc pentru intelegere.
Bai nene in primul rand stai in banca ta cu criticile gramaticale cat despre situatia prezentata de mine cu referire la acea problema este una fictiva incercand sa ajut un prieten, asa ca abtinete la comentarii de genu

Domnule Sorinelbebe
V-am postat aici mesajul pe care mi la-ti trimis in privat. V-as ruga sa va limitati la a raspunde la subiectul pe care l-ati postat, iar daca nu va convin raspunsurile pe care le primit, le puteti ignora pur si simplu. Este un forum public, nu este nimeni obligat sa va raspunda si nu este nimeni obligat sa va suporte iesirile.
Avand invedere ca unii oameni care posteaza aici chiar au nevoie de ajutor si faptul ca pentru problema dv fictiva ati deschis atatea subiecte, sper ca ceilalti utilizatori sa nu-si mai piara timpul raspunzand la ''problema dv fictiva''.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2012
m_ella2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea domiciliului minorului dupa divort petravram petravram Buna ziua. Daca sotia a parasit domiciliul conjugal impreuna cu baiatul minor, in virsta de 12 ani, si a locuit intr-o casa, cu o singura camera, o baie si o ... (vezi toată discuția)
Pot pierde casa in urma divortului? marius144 marius144 Buna ziua, Va expun pe scurt situatia: 1. Detin imobilul inainte de incheierea casatoriei (cu 8 ani inainte) 2. M-am casatorit in 2009. A rezultat un copil ... (vezi toată discuția)
Abandon copil ionut979 ionut979 buna ziua. am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)