avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un sfat Urgent va rog
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un sfat Urgent va rog

Am un apartament cumparat cu 4 luni inainte de a ma casatori in actu de vanzare cumparare este specificat ca sunt necasatorit exista vre-o sansa ca fosta sotie sa ceara impartirea casei la partajul care urmeaza pe baza ca avem un copil si ca am stat 11 ani impreuna si ca s-au facut investiti spunind ca aduce martori ca a contribuit la modernizarea casei in timpul casatoriei
nu ai dece sa iti faci griji, casa este a ta si modernizarea la care a contribuit a si beneficiat de ea in acelasi timp odata cu tine

+ tu poti sa spui oricand ca modernizarea respectiva nu mai este de actualita si ca oricum tu vrei sa o schimbi, ai facut-o pt gustul ei , etc

eventual daca vrea sa imparta varul dupa pereti ...

daca tu ai act de vanzare cumparare pe numele tau inainet de casatorie nu ai dece sa iti faci probleme, decat eventual daca a contribuit si ea cu bani la cumpararea apartamentului , si poate dovedi asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj CodirlasuFlorentina CodirlasuFlorentina Buna ziua, parintii mei sunt impreuna de 21 de ani, sunt casatoriti din 2006 (8 ani) din primavara anului 2010 tata a inceput o relatie extraconjugala care si ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj - mai pot cere partajul? tiby30 tiby30 am si eu o intrebare am divortat in 2003 iar partaj nu sa facut de niciun fel eu loc cu parinti si am sct de vinzare cumparare cu clauza de intretinere dupa ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare cu clauza viagera dilema_pg dilema_pg Buna ziua. Am si eu o problema si cu ajutorul dumneavostra sper sa o rezolv. Sotia mea a facut inainte de casatorie act de vanzare cumparare cu clauza ... (vezi toată discuția)