avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto , da ori ba?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto , da ori ba?

Acum cateva luni mi am cumparat o masina, un Audi A3 an de fabricatie 2003, masina care a fost adusa in tara de persoana Ionescu si inmatriculata in Romania in octombrie 2007. Daca fac transcrierea pe mine va trebui sa platesc in afara de taxele aferente transcrierii si noua taxa de poluare? Mentionez ca nu stiu daca respectivul a platit taxa sau nu la momentul respectiv.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:41, 17 Ianuarie 2012
Interesati-va la vanzator daca la inmatriculare auto ,acesta a achitat taxa si daca eventual a recuperat-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua taxa auto mona_lisa mona_lisa Acum cateva luni mi am cumparat o masina, un Audi A3 an de fabricatie 2003, masina care a fost adusa in tara de persoana Ionescu si inmatriculata in Romania in ... (vezi toată discuția)
Taxa auto mona_lisa mona_lisa Acum cateva luni mi am cumparat o masina, un Audi A3 an de fabricatie 2003, masina care a fost adusa in tara de persoana Ionescu si inmatriculata in Romania in ... (vezi toată discuția)
Taxa: timbru de mediu Cristi Cristi Cristi Cristi Buna,daca puteti sa mam lamuriti si pe mine cu ceva.Am citit pe un site in legatura cu taxa auto spunea acolo asa: \'\'Timbrul va fi plătit o singură ... (vezi toată discuția)