avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... noua taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

noua taxa auto

Acum cateva luni mi am cumparat o masina, un Audi A3 an de fabricatie 2003, masina care a fost adusa in tara de persoana Ionescu si inmatriculata in Romania in octombrie 2007. Daca fac transcrierea pe mine va trebui sa platesc in afara de taxele aferente transcrierii si noua taxa de poluare?

Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 22:32, 28 Decembrie 2011
noua modificare a legii spune ca va plati taxa orice vehicol inscris in circulatie inainte de 1 ianuarie 2007
inscris in circulatie in Romania?
In 2007 s-a platit taxa de prima inmatriculare ,asa ca dvs nu va trebui sa platiti taxa.
Da inscris in circulatie in Romania.Dar d-vstra nu mai platiti taxa deoarece a fost inmatriculata dupa 1 ianuarie 2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto , da ori ba? mona_lisa mona_lisa Acum cateva luni mi am cumparat o masina, un Audi A3 an de fabricatie 2003, masina care a fost adusa in tara de persoana Ionescu si inmatriculata in Romania ... (vezi toată discuția)
Taxa auto mona_lisa mona_lisa Acum cateva luni mi am cumparat o masina, un Audi A3 an de fabricatie 2003, masina care a fost adusa in tara de persoana Ionescu si inmatriculata in Romania in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto: dovada de la anaf privind taxa de poluare la al patrulea proprietar? LNE LNE Buna ziua, Astazi mi-a fost refuzata cererea de inmatriculare auto deoarece nu am adus adeverinta de la ANAF ca taxa a fost platita de primul proprietar si ... (vezi toată discuția)