Acum cateva luni mi am cumparat o masina, un Audi A3 an de fabricatie 2003, masina care a fost adusa in tara de persoana Ionescu si inmatriculata in Romania in octombrie 2003. Daca fac transcrierea pe mine va trebui sa platesc in afara de taxele aferente transcrierii si noua taxa de poluare?
Buna ziua,
deci din cate stiu eu si din ceea ce prevede noua lege care va intra in aplicatie de la 1 ianuarie, daca masina a fost inmatriculata in romania inainte de 2007, iar dumneavoastra a-ti cumparat masina de la acest ionescu proprietar roman, ar fi trebuit sa incepeti formalitatile de inmatriculare pe numele dumneavoastra, de la 1 ianuarie ve-i plati si dumneavoastra o taxa la fel ca si masinile care se inmatriculeaza pentru prima oara in Romania. nu as vrea sa va dezamagesc cu toate ca in orice alta perioada a anului a-ti fii rezolvat transcrierea asta in 2-3 zile acum nu prea se mai poate pentru ca sapt trecuta cand am fost la RAR pt omologare am inteles ca nu se mai fac programari pentru anul asta. Singura gresala pe care o vad aici este ca a-ti asteptat sa intrebati pana in ultimul ceas.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Noua taxa auto
mona_lisa
Acum cateva luni mi am cumparat o masina, un Audi A3 an de fabricatie 2003, masina care a fost adusa in tara de persoana Ionescu si inmatriculata in Romania in ... (vezi toată discuția)