avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate incheia un contract de munca fara semnatura ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate incheia un contract de munca fara semnatura mea

am lucrat la o firma 7 luni dupa care fara nici un preaviz nici o anuntare am fost dat afara si mi sa spus ca nu mi sa prelungit contractul de munca e pozibil sa imi fi facut un alt contract de munca fara semnatura mea daca in prealabil am semnat un contract pe termen nedeterminat din care nu am primit nici o copie macar
Cel mai recent răspuns: vsandu , utilizator 13:54, 1 Februarie 2012
Daca sunteti sigur ca ati semnat un contract de munca pe durata nedeterminata insa nu ati primit nici un exemplar, atunci asa este. Singura posibilitate este fie sa va falsifice semnatura pe un alt contract, fie sa inlocuiasca prima pagina din contract, deci tot o falsificare a unui inscris. Vedeti pe site-ul ITM-ului ca exista un numar de telefon pentru sesizari unde puteti sa reclamati angajatorul (asta daca nu va hotarati sa-l dati direct in judecata pentru concediere nelegala)
In cazul contrafecerii semnaturii pe un aanumit act , inclusiv c.i.m. solutia viabila este plangerea penala si nu sesizarea la ITM .. ITM nu poate decat sa constate existenta sau inexistenta unui raport de munca .si nicidecum sa se pronunte asupra autenticittaii semnaturilor pe un c.i.m.
va multumesc pt raspunsuri dar se pare ca la noi nu se respecta legile de nimeni si oricum au tot ei dreptate
Va puteti interesa mai intai la ITM-ul de care apartine firma cum a fost intraodus in REVISAL contractul initial, pe perioada determinata sau nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca andreisecareanu andreisecareanu Salut.Am nevoie de un sfat.La data de 3 septembrie 2014 am semnat un contract de munca pe perioada nedeterminata,contract care arew doar semnatura firmei ... (vezi toată discuția)
Contract inregistrat la itm nesemnat de angajat danstefanescu danstefanescu Buna ziua , Sunt din Craiova si din anul 2011 lucrez pentru o firma din Cluj . Pe 15.02.2013 am primit o notificare prin care mi se acorda 20 zile preaviz ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca user123456 user123456 M-am angajat in 29 mai la o firma, am dus toate actele necesare, dar nu am semnat nici un contract de munca. De la firma mi se spune ca am un contract pe ... (vezi toată discuția)