am lucrat la o firma 7 luni dupa care fara nici un preaviz nici o anuntare am fost dat afara si mi sa spus ca nu mi sa prelungit contractul de munca e pozibil sa imi fi facut un alt contract de munca fara semnatura mea daca in prealabil am semnat un contract pe termen nedeterminat din care nu am primit nici o copie macar
Daca sunteti sigur ca ati semnat un contract de munca pe durata nedeterminata insa nu ati primit nici un exemplar, atunci asa este. Singura posibilitate este fie sa va falsifice semnatura pe un alt contract, fie sa inlocuiasca prima pagina din contract, deci tot o falsificare a unui inscris. Vedeti pe site-ul ITM-ului ca exista un numar de telefon pentru sesizari unde puteti sa reclamati angajatorul (asta daca nu va hotarati sa-l dati direct in judecata pentru concediere nelegala)
In cazul contrafecerii semnaturii pe un aanumit act , inclusiv c.i.m. solutia viabila este plangerea penala si nu sesizarea la ITM .. ITM nu poate decat sa constate existenta sau inexistenta unui raport de munca .si nicidecum sa se pronunte asupra autenticittaii semnaturilor pe un c.i.m.
Va puteti interesa mai intai la ITM-ul de care apartine firma cum a fost intraodus in REVISAL contractul initial, pe perioada determinata sau nedeterminata.