avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sunt somer si as dori sa infiintez PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sunt somer si as dori sa infiintez PFA

Sunt somer. Caut de lucru si nimic. Am lucrat in domeniul bancar si am si proces cu vechiul angajator. Insa m-am gandit sa-mi fac PFA si asa sa-mi caut contracte. Este mai avantajos pentru mine PFA sau SRL?
Si daca nu voi produce nimic ca PFA, voi plati totusi taxe la stat?
Unde as putea citi despre PFA cat mai multe?
Multumesc si va urez o zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 19:18, 19 Ianuarie 2012
poare va ajuta acest link.. aveti legislatie,declaratii. infiintare ..totul..

[ link extern ] /
Cititi si va documentati despre PFA
aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
aici:
[ link extern ] /
Infiintarea si desfiintarea PFA este mult mai lesne de facut,
Multumesc tare mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa confectionez si sa vand lumanari - de unde incep cu actele? georgianaflorina georgianaflorina Buna, As vrea sa incep sa confectionez si sa vand lumanari. Din punct de vedere al materialelor si al tehnicii sunt informata. De unde incep insa cu ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl ? zoica8 zoica8 Buna ziua. Care sunt dezavantajele si avantajele la PFA fata de SRL ? Ce sfat ii pot da fiului meu care doreste sa construiasca o pensiune pe litoral ? Este ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate pfa in ue valiway valiway Buna ziua Va rog sa-mi transmiteti daca stie cineva modul in care este reglementata activitatea unei PFA intr-un alt stat membru UE: daca se poate, ce ... (vezi toată discuția)