avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Premiu concurs tradus in acte contabile
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Premiu concurs tradus in acte contabile

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca procedez corect in cazul urmator:
Am organizat un mic concurs in care am oferit ca premiu unul dintre produsele vandute.

Este corect daca procedez in felul urmator in actele contabile:

1.Trimit factura castigatorului cu valoarea produsului si discount 100%
2.In registru de gestiune zilnic scad din stoc valoarea produsului pe baza facturii emise anterior
3.In registrul incasari si plati trec ca si cheltuiala discountul oferit pe baza facturii de la pct.1

Multumesc anticipat penttru raspuns.

Alte discuții în legătură

Contabilitate partida simpla valeria goja valeria goja II Goja Valeria am deschis o pravalie cu produse predominant alimentare ,nu am angajati i_mi conduc singura contabilitatea .Nu stiu cum sa inregistrez o ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Donatie/sponsorizare pfa ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Detin un PFA, iar ca scop publicitar m-am gandit sa ofer premii unui concurs organizat de o asociatie nonprofit(liga studenteasca). Produse vor ... (vezi toată discuția)