avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

INTREPRINDERE INDIVIDUALA

In 2011 am infiintat o ii cu obiect de activitate comert ( un aprozar ) care ulterior am inchis o.Mi a ramas stoc de marfa .Ce fac cu acest stoc ? si unde trec valoarea lui ?
il consider venit ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Ajutor- intreprindere individuala sub_bass2002 sub_bass2002 Daca ma poate sa ajuta cineva, va rog cat mai repede. Am o intreprindere individuala, un cabinet veterinar. Am cumparat niste medicamente pe care am trecut la ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru tatianato tatianato Buna seara!Asta vara am avut deschis un punct de lucru la mare,anul acesta il deschi iar si ma intereseaza urmatorul lucru:inregistrarea nirurilor se face in ... (vezi toată discuția)
Transfer stocuri pendre pendre Am avut un I.F. si pentru ca nu puteam angaja cu contract de munca am radiat I.F.- ul si am infintat o I.I. La registrul comertului am o diferenta de cateva ... (vezi toată discuția)