avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... RECUPERARE TAXA AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

RECUPERARE TAXA AUTO

DACA AM PLATIT TAXA DE INMATRICULARE IN SEPT. 2008 ,ACUM AS PUTEA RECUPERA SUMA DOAR PRIN INSTANTELE JUDECATORESTI ?
DUPA RECUPERAREA ACESTEI SUME ( TERMEN = ? ) , IN CAZUL VANZARII AUTOMOBILULUI CUMPARATORUL AR TREBUI SA ACHITE NOUA TAXA PUBLICATA RECENT ( CUANTUM SUPERIOR ) ?
MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS SI ....GAZDUIRE =D>=D>
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:27, 18 Ianuarie 2012
Gasiti aici modalitatea de recuperare a diferentei de taxa auto:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare dutoiu dutoiu As dori un model de cerere de chemare in judecata a Prefecturi Judetului Prahova reprezentanta teritoriala a Guvernului Romaniei pentru recuperarea Taxei de ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta taxa tomanicolae43 tomanicolae43 Se pot recupera diferente de taxe de prima inmatriculare dupa 2007,adica au scazut taxele si ne putem recupera diferenta platita in plus ?Cum ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ContSters179979 ContSters179979 Buna seara. In noiembrie 2007 mi-am achizitionat un automobil nou cumparat de la reprezentanta. si am achitat taxa de prima inmatriculare de vreo 700 ... (vezi toată discuția)