avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces de partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces de partaj

Am divortat de comun acord in urma cu doua luni. Urmeaza sa facem procesul de partaj. Eu am in intretinere 2 minori, iar eu si fostul sot am achizitionat un apartament de 3 camere in timpul casatoriei. vreau sa stiu daca, in urma partajului, am dreptul la un procent mai mare din acest apartament.
Cel mai recent răspuns: ContSters237899 , utilizator 14:53, 18 Ianuarie 2012
Stimate prietene e ff simplu in orice istanta orice bun dobandit in timpul casatoriei se imparte la partaj in mod EGAL Copii doar au drept de folosinta.
Aveti acest drept doar in masura in care ati contribuit la achitarea apartamentului cu un bun propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiul meu a divortat acum 2 ani dupa ce a aflat ca sotia a avut ... Micu Mioara Micu Mioara Fiul meu a divortat acum 2 ani dupa ce a aflat ca sotia a avut o relatie cu un prieten a lui timp de 2 ani. (fiul meu e navigator) si au o fetita de 10 ani. Au ... (vezi toată discuția)
Sunt propietara locuintei ContSters89961 ContSters89961 Buna ziua, cu rugamintea de a raspunde in limita timpului disponibil la o intrebare care pt mine e un lucru important pt linistea mea voi incerca sa va dau ... (vezi toată discuția)
Divort partaj costyiosif costyiosif sunt casatorit de 30 ani iar in urma cu o luna sotia a parasit domiciliul fara sa stiu unde a plecat. Domiciliul unde locuim a fost dobandit in urma demolarii ... (vezi toată discuția)