avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii banci

daca datoria unei persoane,catre o banca,a fost preluata la un moment dat,din imposibilitatea de plata,de catre o firma de recuperari(intreaga suma pe care a imprumutat-o de la banca,chiar daca mai ramasesera foarte putine rate de achitat,nu doar suma care mai ramasese),ce se intimpla cu banii care au fost inapoiati bancii?
Cel mai recent răspuns: Stefan021 , utilizator 15:42, 18 Ianuarie 2012
In caz de neplata a ratelor, intreg creditul se declara scadent si suma ramasa in total de plata va fi preluata de firma de recuperari. Ratelor pe care nu le-ati platit, li se adauga penalizari.
Dvs la ce va referiti concret, la ce suma?
Daca faceti imprumut de 10 mii de euro pe 10 ani sa zicem si ati platit 2 mii in rate bancii, nu inseamna ca mai datorati 8 mii , ci peste 10 mii
trebuie sa fiu de acord si cu colega care va raspuns, dar din experienta va pot spune si ca ar fi bine sa faceti si o adresa cu nr de inregistrare la banca si sa discutati cu ei direct aratandu-va disponibilitatea de a achita intr-un anumit termen si facand prin alte mijloace plata ratelor catre ei in continuare la termenele stabilite initial pentru ca unele banci au totusi in politica si de a prelua inapoi anumite situatii de la societatile de recuperari, acestea fiind de cele mai multe ori societati detinute in proportie de 100% tot de catre banca de la care ati luat creditul. Merita o incercare, in caz contrar va recomand sa cautati un avocat in preajma dumneavoastra pentru a nu gresi urmatorii pasi din corespondenta si negocierea cu firma de recuperari pentru ca va vor costa cu siguranta mult mai mult pe viitor.
bafta
credite sunt cumparate de "recuperatori" la un pret de 10-20% din soldul creditelor. Trebuie sa oferiti firma de recuperare 30% din sold, platit integral si sigur ca firma de recuparare va fi de acord cu suma asta (pt ca costa mai multi bani, timp si nervi sa va dau in judecata). Dupa plata de 30% din sold, creditul va fi declarat "inchis" (de comun acord). Trebuie sa doar negoicati cu ei (si mai important, sa aveti acest bani!). Dar asta inseamna ca puteti scapa de 70% din datoria dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca cedata unei firme de recuperari creante ioana_popescu ioana_popescu buna ziua, problema mea sta in felul urmator. in urma cu mai multi ani, vreo 7, am facut un credit la o banca la care am facut plata unor rate dupa care nu ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare!!!!!!!!! oana_81 oana_81 exista vreo varianta sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre firma de colectare Paul_D Paul_D Buna ziua, Ma numesc Paul D si in anul 2007 (aprilie, respectiv septembrie) am contractat doua credite la o banca comerciala din Romania. Am platit ratele ... (vezi toată discuția)