avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Ce tipizate fiscale imi trebuie pt achizitii comunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Ce tipizate fiscale imi trebuie pt achizitii comunitare

Buna ziua,

Firma pe care o s-o infiintez o sa faca achizitii intracomunitare. Care sint pasii pe care trebuie sa-i fac dupa ce actele sint gata si ce tipizate fiscale trebuie sa-mi procur.
Multumesc
catalinstanescu1970 a scris:

Buna ziua,

Firma pe care o s-o infiintez o sa faca achizitii intracomunitare. Care sint pasii pe care trebuie sa-i fac dupa ce actele sint gata si ce tipizate fiscale trebuie sa-mi procur.
Multumesc

Concret la ce faceti referire, cand spuneti "tipizate fiscale"?
Am vorbit cu un contabil si mi-a spus ca as avea nevoie de un anumit model de facturier si chitantier. De asemenea m-ar interesa ce trebuie sa fac dupa ce sint actele gata (din punct de vedere fiscal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare modalitate de facturare Bianca21 Bianca21 Buna ziua, am nevoie de ajutor.... Mi-am infiintat pfa (trad. aut.) in august 2013. Primele cinci facturi le-am emis in format electronic. Dupa aceea am ... (vezi toată discuția)
Evidente, registre necesare la o firma vicamircea vicamircea Am înfiinţat o firmă SRL de proiectare, design, asistenta tehnică. Impozit 3% pentru microintreprinderi. Plătitor de TVA. Pentru inceput va avea un ... (vezi toată discuția)