avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radio Romania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radio Romania

Am primit astazi adresa cu obligatia de a achita taxa radio pentru societate. Societatea are sediul acasa, apartamentul este proprietate, nu am contract pe numele societatii la E-on Electrica. Conform HG 977/22.08.2003 am inteles ca trebuie sa achit, dar e normal sa achit atat pentru persoana fizica cat si pentru persoana juridica?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Angelica Pirvu, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv anamariacelik anamariacelik Persoan juridica,plateste lunar la E-on suma de 25 lei:15 taxa tv,10 taxa radio.Acum primeste somatii pentru plata taxei radio plus penalitatile.Stie cineva in ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata sogedacom sogedacom buna ziua, pe numele societatii noastrae a venit azi o chemare in judecata de la Societatea Romana de Radiodifuziune. ei anexeaza o factura de plata din ... (vezi toată discuția)
Taxa radiodifuziune ContSters219179 ContSters219179 Buna ziua, redeschid subiectul taxei Radio - TV perceputa pentru persoanele juridice in mod abuziv. Am primit o adresa la sediul firmei de la Departamentul ... (vezi toată discuția)