In data de 01.05.2008 am nascut si am beneficiat de cele 126 de zile de pre si post natal.
M-am intors la servici dupa expirarea celor 126 de zile, fara a intra in CIC.
Avand in vedere schimbarea legii cu privire la cei 85% din venituri pe care i-as putea primi dupa 1 ianuarie daca as fi in CIC, va rog sa imi spuneti daca pot face atunci cerere de intrare CIC si daca pot beneficia de o indemnizatie egala cu 85% din venituri.
Nu am intrat inca in posesia actului normativ respectiv dar, intr-o emisiune televizata, dna ministru al Muncii a precizat ca de prevederile lui vor beneficia si persoanele care se afla in CCC pe legea anterioara. Vom vedea ce va fi!
L E G E pentru modificarea alin. (1) al art. 1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 148/2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului
.......
Art. II. – Pot beneficia de prevederile art. 1 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 148/2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 7/2007, precum şi cu modificările aduse prin prezenta lege, şi persoanele care se află în plată la data intrării în vigoare a prezentei legi.
Cic
Kitte
Buna ziua.
Fiul meu s-a nascut pe 10 august 2007 si am fost in CIC intre 22 oct. 2007 si 1 apr. 2008.
Am dreptul sa cer revenirea in CIC pana cand fiul meu ... (vezi toată discuția)