avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... contestatie inscriere creanta in tabelul definitiv
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

contestatie inscriere creanta in tabelul definitiv

Doresc sa fac o contestatie pe art.75 din legea 85/2006 si nu stiu cum sa procedez,sa fac o actiune separata fata de dosarul de insolventa,adica alt dosar?
Pot cere suspendarea cererii de raspundere patrimoniala pana la pronuntarea contestatiei pe care o voi depune?
Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 19:23, 22 Martie 2012
....chiar nu stie nimeni???
mdcc a scris:

Doresc sa fac o contestatie pe art.75 din legea 85/2006 si nu stiu cum sa procedez,sa fac o actiune separata fata de dosarul de insolventa,adica alt dosar?
Pot cere suspendarea cererii de raspundere patrimoniala pana la pronuntarea contestatiei pe care o voi depune?
Multumesc anticipat!!!

Dvs depuneti cererea la dosarul de baza in rest e treaba registraturii .....care ii va da un numar asociat
Referitor la suspendarea cererii - nu exista prevedere legala , dar puteti cere judecatorului sindic acest lucru
Va multumesc mult!
Am dovezi ca tabelul definitiv consolidat facut de lichidator si acceptat este neadevarat cu realitatea,practic a admis creante care le-am achitat catre creditori si acum sa indreaptat cu cerere de raspundere patrimoniala impotriva mea pe aceste creante.
Credeti ca am vreo sansa sa imi fie scazute din tabel acele creante?
A mai admis si niste create de la o firma de leasing care nu au fost facturate,este posibil?
Intrebarea mea este de ce nu ati contestat Tabelul preliminar sau Suplimentar ??
actiunea dvs ar putea sa fie tardiva
practic a admis creante care le-am achitat catre creditori si acum sa indreaptat cu cerere de raspundere patrimoniala impotriva mea pe aceste creante.

sa inteleg ca au fost achitate toate creantele din tabel??
Credeti ca am vreo sansa sa imi fie scazute din tabel acele creante?

depinde de probele pe care le aveti
A mai admis si niste create de la o firma de leasing care nu au fost facturate,este posibil?

depinde de prevederile contractuale
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
Adrian Stoica, Practician in insolventa
Multumesc pentru raspunsuri!
Nu am contestat tabelul preliminar si cel suplimentar din cauza ca nu am stiut ce se intampla dupa deschiderea procedurii de insolventa,am crezut ca daca am intrat in insolventa vine lichidatorul,ii predau actele si ce mai are firma si de restul se ocupa el.Nu m-a mai contactat nimeni ,eu am fost si bolnav grav vreo 9 luni ,internat in spitale......intelegeti dumneavoastra...
Daca nu m-a mai itrebat nimeni nimic am zis ca s-a terminat toata treaba,dar nu a fost asa,m-am trezit cu dosar de antrenare patrimoniala.Am fost sa vad dosar si am vazut ca a acceptat creante care au fost achitate 70%(in tabel sumele care le-am achitat nu sunt scazute),altele care nu au facturi(de la o firma de leasig).de cand am dosarul de antrenare patrimoniala am citit si eu legea 85/2006 si cred eu ca am gasit calea aceasta sa contest tabelul general pe art.75,in art.spune ca pot depune contestatie la tabel pana la incheierea procedurii.Nu mai stiu ce sa fac!!!

Alte discuții în legătură

Cum pot ataca tabelul creantelor? mdcc mdcc Va rog frumos sa ma ajutati intr-o speta,cum pot ataca creantele inscrise in tabelul creditorilor daca acestea nu sunt adevarate?(detin inscrisuri in sensul ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)
Distributie in faliment in lipsa unui tabel definitiv de creante MIXAM MIXAM Sold in contul de lichidare cca 500.000 lei Tabelul de creante nu cuprinde creantele salariale, sesizat sindicul de salariati pune in vedere adm jud sa refaca ... (vezi toată discuția)