avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camere de luat vederi in clasele de scoala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camere de luat vederi in clasele de scoala

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este legal sa se introduca in toate salile de clasa camere de luat vederi si daca exista vreo prevedere legala in acest sens, care este aceasta ?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 08:01, 19 Ianuarie 2012
Nu exista nici o prevedere legala care sa interzica introducerea de camere de supraveghere video in clase. Totusi, conf. intelegerii cu sindicatele exista necesitatea acordului profesorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video si audio icsim icsim Buna ziua! Sunt cadru didactic si as dori sa stiu daca exista vreo lege care sa ii permita directorului unei institutii de invatamant sa monteze in salile de ... (vezi toată discuția)
Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere Geo0108 Geo0108 Buna ziua! Este legală instalarea de camere video în sălile de clasă in vederea supravegherii activitatii in clasă? Dacă da, este necesar acordul ... (vezi toată discuția)