avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Firma executata din cauza persoanei fizice ?
Discuție deschisă în Executare silită

Firma executata din cauza persoanei fizice ?

Detin o societate comerciala, insa inaite de a o deschide am contractat un credit de la o banca care la un moment dat nu l-am mai putut plati, acum situatia este in mana executorului judecatoresc. Intrebarea mea este daca societatea poate fi executata silit din cauza datoriilor mele ca persoana fizica? In cadrul societatii nu am nici o datorie fata de banci sau fata de stat. Am nevoie de o explicatie daca ma poate ajuta cineva. Multumesc:(
Cel mai recent răspuns: vasim74 , utilizator 21:08, 18 Ianuarie 2012
Nu are nici o treaba societatea. Aceasta este terta in contractul de credit. Invers ar fi fost alta situatie ....
Problema este ca am o masina cumparata in leasing pe aceasta societate si mai am 7 rate si ma gandesc sa nu intervina executorul sa puna sechestru pe ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara somatie de plata, avalizare bo in alb, iesire din societate, societate dizolvata pam@ pam@ Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati in problema urmatoare: - am fost asociata la o societate impreuna cu cumnata mea, eu avand si calitatea de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru leasing auto ollyolyy ollyolyy Buna seara,doresc sa va retin atentia in privinta unei probleme care mi s-a ivit pe neasteptate si in acelasi timp,prin amabiliatea dumneavoastra sa va rog ... (vezi toată discuția)
Executare silita - contract de leasing lburlea lburlea Buna ziua! Revin cu o problema mai veche. Am avut un contract de leasing pe societate comerciala semnat in luna 11.2007. Dupa ce nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)