avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cheltuieli deductibile PFA noutati 2012
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cheltuieli deductibile PFA noutati 2012

care sunt cheltuielile deductibile la PFA pe 2011 si noutati pe 2012 in special benzina ;daca s-a schimbat ceva si nr. legi (ordonanta...)
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 22:06, 18 Ianuarie 2012
Da. Modificare cod fiscal.
Puteti deduce 50% tva si cheltuiala cu combustibilul chiar daca nu va includeti in exceptii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa gicapas gicapas BUNA SEARA! daca tai o factura si chitanta si clientul nu mai plateste se poate anula cele 3 exemplare ale facturii si chitantei? greselile din RJIP se pot ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate tva din bonurile de benzina elenadove elenadove buna ziua, dupa data de 01.05.2009 cheltuiala cu combustibilul pentru director, administrator firma este deductibila? se mai deduce tva? legea spune ca ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa bogdan_i bogdan_i Buna ziua, As dori sa stiu ce cheltuieli sunt deductibile in urmatorul caz. Sunt PFA si am sediu preofesional dar imi desfasor activitatea si la sediu dar ... (vezi toată discuția)